Oldal kiválasztása

Rólunk

Cégünk, a Pampress KFT gyökerei 1981-ig nyúlnak vissza az időben. Ebben az évben kezdődött tevékenységünk, egyéni vállalkozás formájában. Az idő teltével folyamatosan bővült a tevékenységi kör, nőtt az alkalmazottak száma és a megváltozott vállalkozási lehetőségekhez igazodva előbb BT, majd 2001-től KFT. lett vállalkozásunk.
Fő tevékenységi körünk a textiltermékek szitanyomása és körkötött pamut anyagból készült alsó- és hálóruházati termékek gyártása. Az általunk gyártott ruhák alapanyaga magyar termék, mely kifejezetten megrendelésünkre készül biopamut fonalból. Ezeket a termékeket a pampress.hu weboldalon forgalmazzuk, főleg gyermekek számára. Kiváló minőségük miatt az igényes vásárlók sok-sok éve hűségesek hozzánk.
A horgászok számára készülő ruházati termékek döntő többsége az Adler cég gyártmánya. Ennek legfőbb oka az, hogy hazai gyártás esetén lényegesen magasabb áron tudnánk forgalmazni őket.
Cégünk a beszerzett árut szitanyomással, céglogóval látja el, majd egyedi csomagolás után értékesítjük.
Szitanyomataink a legkorszerűbb technológiával automata gépekkel készülnek, a felhasznált festékek vizes bázisúak kellemes lágy fogásuk van, nem irritálják az emberi bőrt, nem tartalmaznak veszélyes összetevőket, Svájcból érkeznek, a Bezema cég termékei.
A szitanyomást szolgáltatásként is végezzük, vállaljuk munkaruhák, sportmezek, reklám feliratok kivitelezését is. Horgász egyesületek, horgásztáborok, baráti körök egyen pólóit grafikai tervezéssel együtt rövid határidővel végezzük el. Katalógusainkból – melyeket kérésre webes felületen biztosítani tudunk-kiválaszthatja a kívánt színű, minőségű és fazonú pólókat és egyéb ruházati termékeket, melyeket kedvező áron biztosítunk megrendelőinknek.
Úgy gondoljuk, hogy a horgászok népes tábora megérdemli, hogy a vízparton kényelmes, bőrbarát, jó minőségű és a tevékenységhez illő színű és dekorálású ruházatban töltse a horgászatra szánt időt.